Motorbåts- och seglingshelg

Motorbåts- och seglingshelg

22-23 juli 2017


Vi möts på förmiddagen i Stockholmsområdet (avreseort är ännu ej bestämd) och åker till Rörstrands båtklubbs klubbholme på Färingsö i Mälaren.
Schema för helgen är inte bestämt ännu, men vi kommer åka med motorbåtar, segla, äta och genomföra nån aktivitet. Vill man bada så kan man göra det. Du behöver inte kunna simma.


Deltagaravgift

Pris för att delta:
  • Svensk 450 kr
  • Ointegrerad invandrare 450 kr
  • Motorbåtsägare 250 kr
  • Segelbåtsägare 250 kr

Första gången man följer med på en båtutflykt krävs det inget medlemskap i föreningen Integrationssegling. Vill man följa med ut fler gånger så krävs det ett medlemskap då det är genom medlemskap som vi kan få Integrationssegling att fungera och utvecklas. Läs mer om medlemskap här!


Det här är världens chans för dig att få lära känna nya människor med andra kulturer än dina egna, skapa nya kontakter och kanske få lära dig något nytt recept, fiskeknep eller annat intressant!
Vem vet, du kanske träffar föräldern till ditt barns framtida bästis?


Försäkring skeppare: Du behöver ha en ansvarsförsäkring på din båt. INTS står för olycksfallsförsäkring tillsammans med Svenska Sjö.


Mat: INTS står för maten (upp till en viss summa.) Större delen av deltagaravgifterna går till maten och drivmedel. Mer information om detta kommer senare.


Flytvästar: INTS i samarbete med Svenska båtunionen skänker flytvästar till alla ointegrerade invandrare som deltar för första gången.


Helgen arrangeras av Integrationssegling och Neptunia med stöd av Svenska Båtunionen.


Anmälan är inte bindande förrän man satt in deltagaravgiften.