Mat & Prat

Integrationsseglings Mat & Prat

 

Integrationsseglings Mat & Prat är ett sätt för människor med olika etniciteter och rötter att lära känna varandra under den tiden på året då båtarna ligger på land, alltså september till och med maj. Mat & Prat är en medlemsaktivitet. Om du inte är medlem så kan du bli det i samband med middagen, det kostar 200 kronor per år. (www.ints.se/bli-medlem/). Var tredje vecka bjuder en av våra medlemmar  hem andra medlemmar på middag hos sig.

PRIS:
60 kronor. Mat & Prat bygger på att deltagare vill bjuda hem andra på middag hos sig så var snäll och fundera över om du vill bjuda hem folk till dig nån gång.

VILL DU KOMMA SOM GÄST?
Maila till katarina@ints.se och skriv att du vill stå med på listan för eventuella deltagare till Mat & Prat.
När du sen anmäler att du ska på en middag så informera Katarina om du har några allergier, äter vegetariskt/vegan eller till exempel halal.

VILL DU BJUDA PÅ MIDDAG?
Vill du bjuda på middag? Maila till katarina@ints.se. Du kan även ställa frågor till henne om det är något du undrar över.

Laga gärna mat från din kultur eller ditt ursprungsland, men det är inget krav. Den som bjuder hem på middag bestämmer hur många som kan komma. Minst antal gäster är 3.

Den som håller i en middag bör i mesta möjliga mån ordna så gästerna kan äta maten som bjuds på (ex allergier, halal eller liknande).

 

VIKTIGT!
Har du anmält dig för att hålla i eller komma på en middag så är det viktigt att du inte hoppar av eftersom det påverkar flera deltagare. Sjukdom eller annan plötslig händelse kan såklart vara skäl för att ställa in.

Många hälsningar,

Katarina Wide
Ansvarig Mat & Prat
katarina@ints.se

Fatima Pardo
Ansvarig Mat & Prat
fatima@ints.se