Kajakaktivitet 2017

Kajakaktivitet

10 september 2017


Viktigt! För att delta behöver du kunna simma (minst 200 meter)


Du som anmält dig och betalat deltagaravgiften kommer få mail med information om vad du ska ta med dig till aktiviteten.


Det här är världens chans för dig att lära känna människor, skapa nya kontakter och kanske få lära dig något nytt recept, fiskeknep eller annat intressant! Vem vet, du kanske träffar föräldern till ditt barns framtida bästis?


Deltagaravgift: 70 kr

Tid: Från kl 10

Plats: Mälarhöjden, Stockholm

Mat: Du tar med dig en liten matsäck (till exempel mackor och dricka). När vi paddlat färdigt så har vi knytkalas, det vill säga att alla tar med mat så det räcker till några fler än en själv (till exempel potatissallad så det räcker till flera eller vad man nu vill ta med sig).

Det kommer finnas en grill för de som vill grilla.

Information om aktiviteten:
Du kommer få prova på att paddla kajak. INTS genomför aktiviteten i samarbete med Fridhemskanotisterna.
Det kommer finnas flera instruktörer på plats och de kommer visa och berätta hur man paddlar och vad man gör om man ramlar i vattnet. Vi kommer även paddla en liten utflykt. De som redan kan paddla kommer utöver matnyttig information att kunna paddla omkring en del medan de som är nybörjare får möjlighet att lära sig grunderna.


Första gången man följer med på en båtutflykt krävs det inget medlemskap i föreningen Integrationssegling. Vill man följa med ut fler gånger så krävs det ett medlemskap då det är genom medlemskap som vi kan få Integrationssegling att fungera och utvecklas. Läs mer om medlemskap här!


Kajakaktiviteten arrangeras av Integrationssegling och Fridhemskanotisterna.

Vill du nå Integrationssegling så gör du det lättast via mail kontakt@integrationssegling.se eller telefon 070-425 38 35.