Julbord 2017

Julbord 2017

Vi bjuder in dig som är medlem i Integrationssegling till ett julbord ombord på skärgårdsbåten Gustavsberg VII.

Vill du komma på julbordet men är inte medlem än så är det inte försent att bli det. Gå in på www.ints.se/bli-medlem och följ instruktionerna. Det kostar 200 kronor att bli medlem och eftersom det är så kort tid kvar på 2017 så gäller ditt medlemskap även hela 2018!

Jag själv är jude och har därför inte firat jul sedan jag var barn, men att gå på julbord är något av en tradition för många, oavsett etnicitet eller religiös tillhörighet. Det är ett sätt att träffas, prata och skratta i vänners eller kollegors lag samtidigt som man avnjuter god mat.

 

  • Pris:                       200 kr (Ordinarie pris 749 kronor!)
  • Datum:                  tisdag 11 december
  • Tid:                         klockan 18:30-21:30

 

Anmäl dig genom fylla i det här formuläret.

Glöm inte att bli medlem först! Har du några frågor så är du välkommen att kontakta mig. Hoppas att vi ses!


Ett julbord är en svensk tradition som de allra flesta svenskar har varit på åtminstone en gång. En del firar jul hemma hos någon i släkten och då äter man julbord där, men julbord kan även hittas på andra ställen. Ett vanligt julbordsbesök sker på arbetsplatser där kollegorna går på julbord tillsammans.

Ett julbord är, enkelt beskrivet, en buffé som nästan alltid innehåller samma sorts mat som alla andra julbord. Med vissa variationer.

Julbord brukar till exempel innehålla köttbullar, olika inlagd sill, julskinka, Jansons frestelse, prinskorv, rödkål, brunkål, grisfötter, sylta, leverpaté, kokt tunga, rökt älghjärta, kaviar och mycket, mycket mer.