Allt för sjön

Båtmässan Allt för sjön

12 mars 2017

Tid: kl 11-16 (det är öppet till kl 18)

Stad: Stockholm

Plats: Stockholmsmässan. Pendeltåg eller buss till Älvsjö. Vi ses vid mässans huvudingång.

Pris: 40 kr/person


Välkomna att gå på båtmässa tillsammans med Integrationssegling!


Integrationssegling bjuder in till en minnesvärd dag på båtmässan Allt för sjön. Ordinarie pris är 160 kr/person men vi kan tack vare Svenska Båtunionen erbjuda ett besök för bara 40 kr! Vi har 20 biljetter så vänta inte för länge med att anmäla dig, risken är stor att de går åt snabbt.


Vi kommer ses vid huvudingången och gå tillsammans för att titta på alla möjliga sorters båtar, till exempel små och stora motorbåtar, kajaker, jollar, segelbåtar med mera men även båtprylar, fiskespön, gamla träbåtar och mycket mer. Det finns även möjlighet att köra radiostyrda segelbåtar inne på mässan!


Även om man inte planerar att köpa något så är mässan en upplevelse för alla som inte vet med sig att de avskyr båtar och annat vattenrelaterat. Undrar om man inte till och med kan köpa oliver, ostar och massa annat! För dig som är nyfiken på båtar så är det här rena drömmen, det är vad mängder av båtägare längtar efter hela vintern! 🙂


Det finns såklart möjlighet att äta på mässan också om man vill det.


Gå gärna in på båtmässans hemsida och titta om du vill veta mer om den!

logotype_afs_220px_transp


Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Vi på Integrationssegling hoppas få se dig den 12 mars på båtmässan Allt för sjön!


1 Foto Integrationssegling

Foto Integrationssegling

3 Foto Gustav Kaiser

Foto Gustav Kaiser

2 Foto Gustav Kaiser 2

Foto Gustav Kaiser

4 Foto Gustav Kaiser 3

Foto Gustav Kaiser