Integrationsseglings Mat & Prat

 

Integrationsseglings Mat & Prat är ett sätt för människor med olika etniciteter och rötter att lära känna varandra under den tiden på året då båtarna ligger på land, alltså september till och med maj. Mat & Prat är en medlemsaktivitet. Om du inte är medlem så kan du bli det i samband med middagen, det kostar 200 kronor per år. (www.ints.se/bli-medlem/). Var tredje vecka bjuder en av våra medlemmar  hem andra medlemmar på middag hos sig.

DU KAN SE AKTUELLA MIDDAGSBJUDNINGAR HÄR.

PRIS:
Det kostar inga pengar att gå på middagar, men vill man komma på en eller flera middagar så ska man själv hålla i en middag någon gång om man kan.

Om man vet att man inte kommer kunna bjuda på middag så kan man istället betala 40 kronor till Integrationssegling varje middagsbjudning man går på.

ANMÄL DIG GÄRNA SENAST TVÅ VECKOR I FÖRVÄG SÅ DEN SOM HÅLLER I MIDDAGEN KAN PLANERA MATINKÖPEN.

VILL DU BJUDA PÅ MIDDAG?
Vill du bjuda på middag? Maila till katarina@integrationssegling.se. Du kan även ställa frågor till henne om det är något du undrar över.

Laga gärna mat från din kultur eller ditt ursprungsland, men det är inget krav. Den som bjuder hem på middag bestämmer hur många som kan komma. Det kan inte bli för få eller för många.

Den som håller i en middag bör i mesta möjliga mån ordna så gästerna kan äta maten som bjuds på (ex allergier, halal eller liknande).

ANMÄLAN:
När du anmäler att du ska på en middag så informera den som håller i middagen om du har några allergier, äter vegetariskt/vegan eller till exempel halal.

Vill du bjuda på middag? Maila till katarina@integrationssegling.se. Du kan även ställa frågor till henne om det är något du undrar över.

VIKTIGT!
Har du anmält dig för att hålla i eller komma på en middag så är det viktigt att du inte hoppar av eftersom det påverkar flera deltagare. Sjukdom eller annan plötslig händelse kan såklart vara skäl för att ställa in.

Många hälsningar,
Simon Vinokur
Initiativtagare till Integrationssegling
simon@integrationssegling.se

Katarina Wide
Huvudansvarig Mat & Prat
katarina@integrationssegling.se